Goldkimono – Lost Inside My Head 

‘Lost Inside My Head’ is een upbeat lied over het gevoel van vervreemding van de werkelijkheid. Het vastzitten in je eigen gedachten en proberen om door de lastige fases van het leven te navigeren. De bijbehorende video is een caleidoscoop van live-beelden, van het team, de sfeer en de energie. Voor Goldkimono is de video een herrinering aan de magie die ontstaat wanneer je iets geweldigs creëert met je beste vrienden. Het is een bewijs van de kracht van muziek om mensen te verbinden en hen op te beuren.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s