Not Sure – The Recipe

Vandaag is het zover! Op de verjaardag van Not Sure brengt hij zijn album The Recipe uit. Een persoonlijk album met maar liefst 16 tracks. Je kunt hem hieronder checken of middels een andere streamingdienst. Straight Up! feliciteert Not Sure met zijn verjaardag en de album release!

Ook kun je het album kopen middels Bandcamp, voor 7 euro. Dit geld zal gaan naar kankeronderzoek, omdat Not Sure net erachter is gekomen dat zijn vader, te zien op de cover van het album, waarschijnlijk ongeneeslijk ziek is. Alle support is hard nodig, ook voor mensen in de toekomst die te maken krijgen met deze ongelooflijke rotziekte.

Wil je Not Sure zijn album live zien uitvoeren? Dat kan op 26 mei, dan komt hij naar Iduna, voor The Recipe’s album release show!
Meer informatie en tickets vind je hier (klik!).

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s