NOT SURE: THE RECIPE RELEASE SHOW

Die plannen die u voor vrijdag 26 mei had staan? Gaan niet door. Bij deze. Op 26 mei komen Not Sure en zijn band namelijk naar Drachten om de Oliemolenstraat op zijn grondvesten te laten schudden. Deze in 0512 geboren knaap viert in Iduna namelijk (nét iets te laat) de release van zijn debuutalbum The Recipe, op de plek waar het voor hem allemaal begon. Heeft u zich Mac Miller, Post Malone en Hans Zimmer wel eens in één mensenlichaam voorgesteld? Precies ja.

Not Sure. Er schuilt meer achter de naam dan je zou denken. Niet alleen was de 26-jarige in dubio over het alias waaronder hij de trappen der muzikaal kapitalisme wilde bewandelen; weten we als mensheid überhaupt iets zeker? Misschien niet. Maar we blijven onderzoeken hoe het allemaal werkt. Hoe de wereld is ontstaan, hoeveel calorieën er in een gehaktstaaf zitten, hoeveel gehaktstaven er tegelijkertijd in je mond passen maar vooral: wat maakt ons gelukkig?

Precies die vraag hield ook not sure – Tom Röfekamp voor intimi – bezig. Als een waar wetenschapper ging hij op zoek naar de ingrediënten des levens, naar hoe je die moet doseren en hoe je daar een recept uit kunt trekken. Is dat recept al af? Nee. Maar geformuleerd in dansende flows, filmische instrumentalen en een (on)gezonde dosis droge humor is er wel een begin. Een begin dat hem, maar vooral zijn generatiegenoten een stuk comfortabeler achter het fornuis des levens laat staan.

Tickets voor de show koop je hier (klik)!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s