Riddler & Maddy Madpac: 2 Gezichten

2 Gezichten is het resultaat van een samenwerking van vele jaren tussen de noordelijke rappers Riddler en Maddy Madpac. Het staat voor 2 stromingen, waarvan nu een eerste deel van de hiphop kant gereleased is. Het andere ‘gezicht’ is die met sterke invloeden uit de reggae. De release hiervoor staat gepland in het 2e deel van 2023. De producties zijn allemaal uit eigen stal, met Maddy Madpac als producer. Ondanks een jarenlang opgebouwd muzikaal verleden hebben de mannen gekozen om deze stroming volledig van 0 tot 100 als nieuw te benaderen.

Je checkt hier de tracks ‘De Jungle’, ‘Stille Woorden’, ‘Pirateritus’ en ‘Vakidioot’!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s