Necro – The Sickest Video of the Year (Kanye Diss)

Omdat tegenwoordig iedere video wordt gecensureerd of verbannen van het internet, brengt Necro zijn nieuwe clip op een originele manier uit; Je mag hem downloaden en zelf uploaden waar je maar wilt. Of gewoon bewaren op je computer.

Necro wil hiermee een statement maken tegen censuur. Zijn nieuwe track en videoclip is een diss richting Kanye West, gemaakt met computeranimaties. Let op, het is vrij gruwelijk, maar gelukkig cartoonesk en vrij, tsja, slecht eigenlijk. Maar mede hierdoor best komisch. Bekijken is dus op eigen risico.

Download en bekijk de video hier, middels deze link (klik!).

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s