Engel ft. Just – Rijkdom

De weg die Engel is ingeslagen loopt steeds wat comfortabeler en dat komt ook zeker door zijn reisgenoten. ‘It takes a village to make an Engel soloalbum’ en daar is dit nummer zeker geen uitzondering op. ‘Rijkdom’ is afkomstig van het aankomende album Veertig. Het album komt uit op 12 mei en is hier te pre-orderen.

In de studio van Ernst werd een beat van Brenx aangevuld door Just, Jesper Huisman (gitaar), Paul de Munnik (piano), Wouter Hakhoff (trompet), Jos van Tol (drums), Patrick van Herrikhuyzen (hammond), DJ Native (cuts) en Andy (zang). Engel is gezegend met deze groep mensen. Dat is rijkdom!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s