Supastition – Every Last Word

Supastition is terug in 2023 met een project welke bestaat uit twee delen. De twee EP’s vinden een connectie in zowel muziek als conceptueel. Het eerste deel heet Every Last Word en is nu uit op de bekende muziek platformen (hier de linktree)! Het tweede deel verschijnt over een paar maanden. De tracks zijn geproduceerd door Supastition, de scratches zijn van DJ Robert Smith.

“The music was written and recorded during my toughest times over the past few years. Dealing with health issues, anxiety, and the passing of some people very close to me. I couldn’t rap for almost a year due to lung damage. The recovery was rough. At times, I felt like I could bounce back better than ever and other days, I felt dark and hopeless. Music helped me through it. This is how I felt in those moments and I meant every last word of it.” – Supastition

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s