Engel ft. Masta Ace – Op Een Missie

Vandaag presenteert Engel de tweede single van zijn album ‘Veertig’. De track Op een missie’ is een samenwerking met Hiphop legende Masta Ace. De rapper uit New York maakte in 1988 zijn debuut en draait al ruim drie decennia mee op het hoogste niveau. Het is niet voor niets dat Eminem hem één van zijn invloeden noemt. Op een beat van Tommy Vamoz bespreken Engel en Masta Ace de weg die ze hebben afgelegd en de hordes die daarbij genomen moesten worden.  

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s