YELLA FROM N.W.A. PRESENTS: STRAIGHT OUTTA COMPTON TOUR

JOIN US VOOR EEN AVOND EREDIVISIE WESTCOASTHIPHOP MET N.W.A.-LID YELLA EN DE ZOON VAN EAZY MUTHAF****N E OP ZATERDAG 25 MAART IN IDUNA! SAMEN BRENGEN ZE DE WEST COAST-CATALOGUS MET ALLE N.W.A.-KLASSIEKERS EN MEER. KORTOM EEN DIKKE SHOW VOL OLDSCHOOL HIPHOP.

Yella vormde eind jaren 80 N.W.A. samen met Dr. Dre, Eazy-E en Ice Cube. Zwaar beïnvloed door acts als Public Enemy creëerde de groep een scherp boos geluid. Naast Dr. Dre, MC Ren, Ice Cube en Eazy-E, pionierde Yella met een enorme reeks van de grootste hiphophits aller tijden, waaronder ‘Straight Outta Compton’ en ‘Express Yourself. In 1996 kwam zijn soloplaat uit die in de Amerikaanse hitlijsten belande. Na de mediastorm rondom de release van het legendarische album Straight Outta Compton dreef N.W.A. begin jaren negentig langzaam uiteen. Nu tourt Yella de wereld rond om het West Coast-verhaal te doen herleven. Hij wordt vergezeld door Lil Eazy E die het feest compleet maakt met een set bestaande uit de hits van zijn overleden vader.

Tickets koop je hier!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s