FUN LOVIN’ CRIMINALS WORLD TOUR 2023

YES! FUN LOVIN’ CRIMINALS KOMT OP DINSDAG 18 APRIL NAAR DRACHTEN VOOR EEN DIKKE SHOW IN IDUNA! DE BAND BRAK IN DE JAREN 90 DOOR MET DE ENORME HIT SCOOBY SNACKS EN GAAT OP TOURNEE MET DE CHARISMATISCHE OPRICHTER BRIAN FAST LEISER.

De vernieuwende mix van filmische hiphop, rock-‘n-roll, blues-jazz en latin-soul van Fun Lovin’ Criminals werd in 1996 losgelaten op de muziekscene van New York met de release van het wereldwijde multiplatina debuutalbum ‘Come Find Yourself’. ‘ via EMI Records. Hun debuutsingle ‘Scooby Snacks’, beroemd om het samplen van Tarantino-films zoals Reservoir Dogs en Pulp Fiction, stond zeventien weken op de Billboard-hitlijst en bereikte de gouden status in de VS. Fun Lovin’ Criminals werd een internationale hit en vestigde zich in het VK, waar het debuut maar liefst twee jaar in de Britse albumlijst stond. De groep speelde de beruchte rauwe set op het beroemde Pyramid-hoofdpodium van Glastonbury ’99 en de rest is – zoals ze zeggen – geschiedenis.
Fun Lovin’ Criminals legt op dit moment de laatste hand aan hun 7e studioalbum. De release hiervan valt samen met een wereldtournee. In het kader hiervan hebben we ze weten vast te leggen voor een show in Iduna en daar zijn we maar wat trots op. De ticketverkoop start per direct.

Line up
Brian Fast Leiser (leadzang, bas, toetsen, hoorns, harp en programming)
Frank Benbini (drums, percussie en zang)
Naim Cortazzi (gitaar en zang)

Tickets koop je hier!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s