Madoc nu te boeken bij Straight Up!

Maak kennis met de dikste rapper van het noorden! Dit zal hij voor eens en altijd aan de rest van nederland bewijzen.

Madoc is nu te boeken voor shows en festivals middels Straight Up!

De rapper, afkomstig uit Leeuwarden, combineert onvervalste nederhop uit de jaren ’00 met een geheel eigentijdse sound. Uniek hierin is dat de rapper, naast het schrijven van teksten het gehele creatieve proces zelf beheerst, van het produceren van de muziek, tot het uitbrengen van nieuwe releases.

Hoewel dit een eenzaam bestaan lijkt, schuwt hij het niet om de samenwerking op te zoeken. Dit doet hij niet alleen met diverse lokale artiesten, maar ook met bekende grondleggers van Nederhop. Zo stond hij, samen met Kleine Jay en Akwasi, eerder al op het ‘X’ van Extince. Ook samenwerkingen met Tim Beumers en Engel zijn te vinden in zijn repertoire.

Vanaf 2021 zit de muziek carrière van Madoc in de lift, nadat hij hoge ogen wist te gooien bij de Youtube show ‘Roddelpraat’. In deze show, gehost door Jan Roos en Dennis Schouten, vat Madoc als huisrapper regelmatig de laatste roddels in een muzikale omlijsting samen. Dit alles met een rauw en komisch randje.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: