Gripp presents: Tunnelvisie het album + Prijsvraag!

WINNEN! Afgelopen week bracht Gripp zijn album uit; Gripp presenteert: Tunnelvisie het Album en wij mogen een fysiek exemplaar weggeven! Tunnelvisie het Album is een underground pareltje, met tracks van o.a. Kiddo Cee, Das de Rijmmaniak, Nicotine, Casto, Duk, van Houten en meer! Winnen? Like dan dit bericht en laat ons weten in de comments, waarom jij deze cd moet winnen! We maken de winnaar in het weekend van 7/8november bekend. Delen mag!

3 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: