Classified ft. Breagh Isabel – Good News

Scroll down to content

De video voor ‘Good News’ is nog voor de Corona crisis geschoten, in verzorgingstehuis The Magnolia in Enfield, Nova Scotia (Canada). Het was Classified zijn intentie om zijn drie dochters en vriendjes mee te nemen, zodat ze verhalen konden horen over de ouderen hun leven en voornamelijk hun jeugd. Om de vreugde van het leven te delen, met de ouderen van nu.

Nadat de Corona crisis uitbracht, twijfelde Classified of hij de video nog wel moest uitbrengen. Maar, zo dacht hij, zou de video mensen misschien ook herrineren aan vrolijke momenten, waarop mensen niet zo eenzaam zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: