SKAV ft Josh Frequency – FRIENDZONE

Scroll down to content

Vandaag dropt Fort Buku de nieuwste single met videoclip van SKAV, genaamd ‘Friendzone’ . Deze track is geproduceerd door RED ( bekend van No Order) en bevat een featuring van Josh Frequency. De video, gemaakt door Drico Ligthart, vangt de ‘madness’ en energieke vibe wat het nummer met zich mee brengt.

’Friendzone’ is de nieuwe single van een nog aan te kondigen album van SKAV.

Fort Buku is opgericht door ‘SKAV’ (voor de doorgewinterde liefhebbers Skafalau van StropStrikkers). Fort Buku brengt een mix van Dusty Soulful HipHop tot snoeiharde Bangers. Teksten en video’s die gericht zijn op skills en kunde en die lifestyle presenteren. Met mooie samenwerkingen tussen verschillende HipHop artiesten, waaronder: SKAV, Nosa en Roscovich van ZoMoeilijk, No Order, MC DRT, $KEER&BOO$ en vele andere veelbelovende MC’s dit een collectief voor de echte Hiphop liefhebber.

Er zijn al projecten onder Fort Buku uitgebracht, één van de recentere projecten is het album ‘SKAV – Bukuniers’ (2019) en de single ‘’Avondmaal’’ van SKAV X MC DRT.

In 2020 zullen er een hoop nieuwe releases volgen vanuit Fort Buku. Deze zullen nog aangekondigd worden. Check hier meer!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: