Sal Jordan – Rick ’n Morty

Scroll down to content

Vandaag is de nieuwste single; ‘Rick ’n Morty’, van de Rotterdamse rapper Sal Jordan uitgekomen! Rick ’n Morty is een nummer dat gaat over de interne strijd van het vinden van je eigen weg in een vluchtige maatschappij.

Sal Jordan is een 21-jarige artiest en producer geboren in Rotterdam. Voorafgaand aan zijn muziek carrière was hij een veelbelovend amateur boks talent en deed mee aan Nederlandse kampioenschappen en internationale toernooien waarbij hij uitkwam voor Team NL. Nadat hij in 2016 zijn hand brak besloot hij om voor de muziek te gaan.

Het daaropvolgende jaar kwam zijn debuut mixtape uit genaamd ‘Translate My Name‘. Dit project leverde hem veel lof op in de Rotterdamse rap scene, inclusief co-signs van rappers als Winne en Digitzz. In 2019 deelde hij zijn tweede project genaamd ‘Baby Orange‘ waarop meer duisterdere onderwerpen werden verkend, zoals het omgaan met tegenslagen en depressies. ‘Rick ’n Morty’ is een nummer dat gaat over de interne strijd van het vinden van je eigen weg in een vluchtige maatschappij. Tevens vertelt hij over zijn achtergrond in de vechtsport en reflecteert op de betekenis van het leven

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: