Vandaag is hij daar! Not Sure presenteert met trots zijn nieuwe Engelstalige EP; Eden. Gemastered door Statinski. Not Sure neemt je mee op een reis door het paradijs, de ideale EP voor een wandeling door het park, met de zon op je bol.

Eden is een parodie op een sprookje van Hans Christian Andersen en vertelt het verhaal van een lelijk eendje. Het werd door zijn familie beschimpt en verguisd omdat hij anders was; tot hij de krenkingen niet meer aan kon en zijn geluk elders besloot te zoeken.

Een mysterieuze boodschapper vertelde het eendje over Eden; het paradijs, zoals men het noemde. Maar is ‘het paradijs’ wel echt zoals het lijkt?Verwacht een heus hip-hopsprookje, met royale producties die doen denken aan Kanye West’s ‘My Beautiful Dark Twisted Fantasy’ en Bon Iver’s ’22, A Million’ – allemaal door Not Sure gedaan, net als de mixing. De mastering is gedaan door Statinski. Hopelijk haalt men iets uit de plaat, wat dan dan ook maar mag zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: