JOOZ – 2020

Wat het vertrek van een geliefde kan doen, vertaald JOOZ in zijn nieuwe single ‘2020’. Hij ontmoette de liefde van zijn leven, maar zij moest weg voor een langere periode. Op een beat van Yung Fryslân gooit hij zijn gevoelens eruit.

Begin 2020 ontmoette ik de liefde van mijn leven. Ons enige obstakel was dat zij voor een half jaar naar het buitenland moest. Het laatste wat zij in levende lijven tegen mij zij was.. ‘I love you so much, you are the one for me, stay positive oké?! ‘We gonna do everything to make it work, i’ll promise you that’.

Maar vanaf het moment dat zij aan kwam op haar bestemming begon haar communicatie te veranderen. Ze werd steeds afstandelijker en mijn intuïtie zei mij dat er iets niet klopte. 15 dagen later kwam ik in de studio bij ‘Yung Fryslân’. Ik zei hem dat ik even mijn hart moest luchten op een soulfull type beat. 2020 is het resultaat.

P.S. Drie dagen later verbrak zij onze relatie via whats app en ik heb haar nooit meer gesproken…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s