Def P – Muziek op Doek

Scroll down to content

‘Muziek op Doek’ is het openingsnummer en vanaf nu ook de officiële ‘making off-soundtrack’ van Gevat in 16 Bars. Dit nieuwe album/boekje van Def P zal (door uitstel vanwege het coronavirus) op 25 september 2020 gepresenteerd worden in de Melkweg.

Het rap-album zit verpakt in een prentenboekje waarin een ruime selectie van 20 jaar schilderwerk gepaard gaat met bijpassende gedichten en raps die uiteindelijk het complete kijk- lees- en luisterboek vormen. Deze korte time-lapsefilm licht vast een tipje van de sluier op van hoe het album klinkt en er uit ziet. De clip is gefilmd en gemonteerd door Steven Engel en het teken en schilderwerk is van Def P.

De muziek is gecomponeerd, geproduceerd, gemixt en gemasterd door Lucifer met Bas van Lier op Hammond-orgel en keyboard en met scratches van DJ Daan. Het album zal vanaf de releasedatum zowel digitaal als fysiek gedistribueerd worden door Suburban Records. Check defp.nl voor meer info over Def P’s schilderwerk of de Facebookpagina van Def PenCo voor meer nieuws rond de ‘Dossier Boombap-tour’ die tevens op 25 september van start gaat.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: