BOB – Let Een Beetje Op Elkaar

Scroll down to content

In deze crisis tijd moeten we een beetje op elkaar letten. Maar ook creatief zijn en Straight Up! steunt dit soort initiatieven. Zo kregen we een track van BOB; ‘Let Een Beetje Op Elkaar’. Heb je inspiratie? Wil je ook je track delen? Stuur het ons middels ons contactformulier op de website!

Namens BOB: “Met dit nummer wil ik iedereen een hart onder de riem steken die keihard aan het werk is om Nederland overeind te houden.” Bob zit sinds 7 weken ziek thuis met sarcoïdose (een immuunsysteem ziekte) en kan nu nergens naar toe, dus heeft hij het muziek maken maar weer opgepakt. De Corona crisis gaf hem weer inspiratie en zo kun je dan toch iets betekenen voor het land in deze gekke tijd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: