T-Jin ft. Kaascouse – Corona

Scroll down to content

T-Jin zijn medeleven gaat uit naar iedereen die lijdt aan COVID-19. Het nummer ‘Corona’ wat hij gemaakt heeft samen met Kaascouse, heeft als doel om het vermeerderen van angst en het verminderen van vrijheid onder het volk tegen te gaan. Dus niet om mensen met COVID-19 te disrespecteren. De ziekte is serieus.

T-Jin bedankt iedereen die momenteel werkt en helpt om deze situatie zo min mogelijk gevolgen te laten hebben. Serieuzer vindt hij dat je je vrijheid moet bewaren in deze tijden. Wees sterk, mensen. Zowel fysiek als mentaal. Let’s NOT go to war.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: