Raymzter ft Millennium Miek – Nachtmerries

Scroll down to content

‘Nachtmerries’ staat op de nieuwe Raymzter MIXTAPE VOL 2! Raymzter schreef de tekst naar aanleiding van de racistische & haatzaaiende Tweet van Thierry Baudet, waarin hij ten onrechte vier Marokkanen beschuldigde van het lastig vallen van 2 vriendinnen van hem in de trein .

Na het checken van de feiten is door de NS bevestigd dat het bij dit vermeende ‘lastig vallen’ gewoon om een kaart controle in burger ging waaraan Baudet zijn vriendinnen niet mee wensten te werken. Alsof dat niet genoeg leugens waren, bleek als klap op de vuurpijl ook nog eens dat de controleurs in kwestie niet eens alle vier van Marokkaanse afkomst waren!

Kortom, Thierry Baudet zijn xenofobe agenda en populistische manier van politiek bedrijven, waarbij hij niet schuwt voor het gebruik van pure propaganda, is nu bewezen. De afschuwelijke foto van George Rodgers, gemaakt in Bergen Belsen in 1945, greep Raymzter zo aan dat hij besloot dit als artwork te gebruiken. Dit om mensen er aan te herinneren dat deze NACHTMERRIE alleen maar heeft plaats kunnen vinden, doordat het discrimineren & marginaliseren van bepaalde bevolkingsgroepen geaccepteerd werd door de rest van het volk.

De rest van de Mixtape bestaat uit nooit eerder uitgebracht materiaal van Raymzter. Collabo’s, Freestyles en tracks waarvan de bestanden voor eeuwig zijn verloren en dus nooit afgemaakt kunnen worden zoals bedoeld. Duik samen met ons de grote audio kluis van Raymzter in en luister naar de juweeltjes die klaar liggen om ontdekt te worden! Exclusief te beluisteren op dit kanaal en vanaf 20 februari GRATIS te downloaden op: https://raymzter.com/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: