De best bekeken artikelen van 2019: De top 5 tracks!

Scroll down to content

Het einde van 2019 is in zicht! Dus is het tijd voor de nodige lijstjes. Ook wij doen eraan mee, alleen richten we ons op de bezichtigingen van onze site. Deze keer is het de beurt aan de best beluisterde tracks op Straight Up!

5. Triple X – Payback
De lijst trapt af met een heuse disstrack; Payback van Triple X. Samet.0517 durfde het aan de uit Oosterwolde afkomstige Triple X te dissen, Trippie maakte hem alleen genadeloos af met ‘PayBack’. Gezien de bezoekersaantallen was het niet onverdienstelijk, het bezorgd hem de vijfde plaats in onze top 5 van 2019.

4. Zwart Licht – Gunshots
Op nummer 4 staat een track die de nodige discussie weet op te roepen; ‘Gunshots’, van Zwart Licht. Zwart Licht gaat genadeloos in op de Zwarte Piet discussie en ongeacht wat je ervan vindt, de discussie op zich zorgt voor genoeg interesse voor een luistersessie. Luister alsnog en oordeel zelf;

3. Madoc – Traan
Leeuwarder Madoc staat op de derde plek, met zijn emotionele track ‘Traan’. En track over liefde, relaties en loslaten. ‘Iets zegt me, Laat het lekker, Tis te laat, Geen zin meer om een traan te lekken, Maar diep van binnen zal ik altijd voor die dame vechten‘.

2. Geflipt ft. Advocacy – Kijk Niet Naar Morgen
De uit Sneek afkomtige Geflipt wist harten te raken met zijn track ‘Kijk Niet Naar Morgen’, een samenwerking met Advocacy. Hij is veel bezocht en daardoor de verdiende nummer 2 in de lijst.

1. O.K. (Ouderkerk Kaffers) – Alles is O.K.
De comeback van 2019 was toch wel die van de O.K., voorheen bekend als de Ouderkerk Kaffers. Ze kwamen weer terug voor de Posse 6, een compilatie die ook al de nummer 1 behaalde in onze album top 5 van 2019.
De O.K. maakte een beat-compilatie van oude Ouderkerk Kaffer tracks, wat de track ‘Alles is O.K.’ een feest der herkenning maakt voor de oudere nederhop liefhebbers. Check de track hier alsnog, een welverdiende nummer 1.

One Reply to “De best bekeken artikelen van 2019: De top 5 tracks!”

  1. Thx voor de support erg goed om te lezen dit. Blij dat Posse 6 een feit is geworden dankzij Jerome XL, deze track is speciaal voor dat album gemaakt om dat oude gevoel van de eerste Posse weer een beetje te laten herrijzen. Goed om te lezen dat het bij straightuphiphop ook zo is opgepakt… thx! …

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: