De Best Bekeken artikelen van 2019: De top 5 albums!

Scroll down to content

Het einde van 2019 is in zicht! Dus is het tijd voor de nodige lijstjes . Ook wij doen eraan mee, alleen richten we ons op de bezichtigingen van onze site. We trappen af met de top 5 best bezochte albums op Straight Up!

5. Fresku – In Het Diepe
We beginnen gelijk met de nummer 5; Een favoriet van veel hiphop liefhebbers in NL: Fresku met zijn nieuwe album ‘In Het Diepe’. Uit het niets verscheen deze online en dat zagen we ook in de bezoekersaantallen op onze site. Het album bleek populair. Je luistert hem hier, mocht je dat nog niet gedaan hebben!

4. Advocacy – Lot Of Geluk Mixtape
Een wat onbekendere in het lijstje, maar zeker niet minder goed. De Sneker rapper Advocacy bracht zijn ‘Lot Of Geluk’ Mixtape uit in januari en dit bleef niet onopgemerkt. Zijn mixtape werd veel gecheckt op onze site. Ook checken? Dat kan hier.

3. Skav – BUKUNIERS
Skav verraste vriend en vijand met zijn album ‘BUKUNIERS’. Een keihard Hiphop album geproduceerd door Red, met underground featurings van o.a. NO ORDER en Nosa en Rosco (Zo Moeilijk). Het bleek een gouden greep, BUKUNIERS werd veel beluisterd. Onder een steen gelegen? Dan klik je hier.

2. NYE NME (FRGAST) – Tfaltta EP
FRGAST koos ervoor een andere naam aan te nemen, of een ander alter-ego, wat je wilt. Het was niet onverdienstelijk, tenminste, niet voor de views. Onder zijn ‘nieuwe naam’ NYE NME, bracht hij de Tfaltta EP uit. En al is deze niet top of the bill gemasterd, dit maakte voor de luisteraar niet uit. De Fries scoorde op de site en luisteraars vonden de plaat te gek. Check het zelf hier.

1. Diverse artiesten – De Posse deel 6
Wat ooit begon als een Def P project in 1994, om meer acts op de kaart te zetten, is nu voortgezet door We Houden het Hiphop en Rotz. Veteranen en hedendaagse heads verzamelden zich wederom op een album, van Def P tot Casto en de Uitverkorenen, tot Nadeche, Braaf en ’t Gilde; ze staan allen op De Posse deel 6. Dit nieuws liet de views omhoog schieten op de site en daarmee heeft het album een welverdiende nummer 1 positie in deze top 5.


One Reply to “De Best Bekeken artikelen van 2019: De top 5 albums!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: