22 Februari: Raptiel and friends: de Alleen Maar Liefde show

Scroll down to content

Februari is donker en koud. Gelukkig hebben we gasten zoals Raptiel, op 22 februari 2020 hij brengt warmte en liefde naar de Neushoorn in Leeuwarden met zijn gloednieuwe show! Hierin draait het allemaal om zijn nieuwe plaat ‘Alleen Maar Liefde’.

Martijn Werkhoven, beter bekend als Raptiel, is een Nederlandstalige rapper uit Franeker die een heerlijke mix van luchtige tracks met popbeats die de zaal doet springen, en gevoelige tracks maakt. Bovendien zijn het tracks met een boodschap. In 2019 was hij onderdeel van Popronde en in het nieuw jaar stoomt hij door en brengt hij zijn nieuwe album ‘Alleen Maar Liefde’ uit. Samen met bevriende artiesten uit de regio brengt hij op het album de boodschap van de liefde! Al zal dit tijdens de ‘Alleen Maar Liefde’ show niet anders zijn. Tijdens deze avond presenteert hij samen met deze vrienden zijn nieuwe album en voel je warmte en liefde, zonder een beroep te doen op Tinder. Vier de liefde!

Waar: Neushoorn Leeuwarden
Zaal: De Backstage
Gratis toegang
Meer informatie via de website van Neushoorn.
Facebook event pagina.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: