De Blikvangers – Je Kan Gaan Haten

‘Je Kan Gaan Haten’ is het kersverse videodebuut van de ‘Blikvangers’. Dit duo wordt gevormd door Hip Hop pionier LTH en Hip Hop duizendpoot Mc Renga. Hun stijl, rauwe boom-bap met een twist van toen en nu. Raps met inhoud en passie. ‘Je Kan Gaan Haten’ gaat over de frustratie in Nederland tegen het eind van 2019. De economie draait maar er duikt van alles op waardoor iedereen weer ontevreden is, zoals; het opkomende populisme, de stikstof problematiek, armoede en omstreden tradities.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s