Tête-à-Tête ft. Prime – Money

Scroll down to content

Tête-à-Tête is een rapper die verschillende genres op eigenwijze mixt. Je hoort lyrics met catchy refreinen die versterkt worden door zijn eigen manier van flowen. ‘Hard’ was zijn eerste single van zijn EP ‘Het Plan van Ooit’, nu dropt hij zijn tweede track van zijn EP ‘Money’ met Prime. Een unieke video die je lang bij blijft. Bij Tête-à-Tête voert het visueel samenvoegen van stijlen altijd de boventoon. Nu te bewonderen en te beluisteren. En voor het gemak, hebben wij de Spotify album stream voor je toegevoegd. Geen dank.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: