Bewust zijn van je geestelijke gezondheid is meer dan alleen een hashtag of een maand in het jaar die gewijd is aan geestelijke gezondheidsklachten. Het is een alledaags probleem in deze huidige maatschappij. Miljoenen mensen worstelen met angst, depressie, PTSS en vele andere vormen van psychische aandoeningen.

Joell Ortiz wil dat iedereen weet dat ze zich nooit hoeven te schamen, of bang hoeven te zijn om hulp te zoeken. Joell Ortiz: “Je bent niet gek, zwak of een mislukking. Je bent een mens en mensen zijn nou eenmaal niet perfect. We zijn gebrekkig en delicaat. Praat met een therapeut, praat met een vriend. Oefening, dieet, mediteren, doe wat nodig is. Je bent het waard. Wie weet, kan jou verhaal iemand anders helpen, zoals ik.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: