Vette hiphop van eigen bodem! Ray Fuego, GRGY en KC vormen BUMMY BOYS en dropten in juli hun nieuwe mixtape ‘Bummy Boys 3’. Vanuit de Bijlmer trekken ze door Nederland en nemen ze support-act Baby Boys mee. Check ze in Neushoorn op vrijdag 27 december!

BUMMY BOYS is een verzamelnaam voor de mood, lifestyle en aard waaruit Ray Fuego, GRGY en KC in 2013 bij elkaar kwamen om samen hun dromen na te jagen; de jongens hebben ambitie. Uit BUMMY BOYS is sindsdien SMIB WOLRDWIDE ontstaan, een collectief van dudes uit de Bijlmer die het goede voorbeeld willen zijn voor de vele jeugd uit die wijk, en overal ter wereld, door ze te verbinden met hiphop en streetstyle. Als SMIB hebben ze een eigen record label, kledinglijn, winkel, festival en een boek in eigen beheer uit te geven. BUMMY BOYS zit ondertussen niet stil en Ray Fuego, GRGY en KC dropten sinds hun oprichting twee mixtapes, ‘Bummy Boys’ en ‘Mubby Yobs’. Hiermee staan ze nu bekend als puristen in de Nederlandse hiphopscene. Ze spitten harde lyrics over diepe bass en dikke beats. Met de nieuwe mixtape ‘Bummy Boys 3’ laat dit SMIB-trio weer hun kenmerkende Bijlmer-sound horen en maken ze de Bummy Boys-trilogie compleet. Check ze in Neushoorn, ze komen Leeuwarden opzwepen!

Support-act Baby Boys is jong, bombastisch, onzeker en gedript in onschuld en designer. In de video van hun eerste single ‘Lievelingskech’ krijgen we een kijkje in de timide breinen van de Baby Boys. Met een huid nog gaver dan hun lyrics, wanen de verlegen verleiders in pyjama zich volgens K-Pop traditie een weg door pastelkleuren. Maar vergis je niet! De Baby Boys zijn ook stoer en roken wiet en dragen wapens. Gesigned bij Burning Fik, zijn dit de hiphop supersterren van morgen!

Waar: Neushoorn Leeuwarden
Wanneer: Vrijdag 27 december 2019
Meer informatie vind je op de website van de Neushoorn.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: