15 November: Tads Thots + Yunggods

Scroll down to content

TADS THOTS
Amsterdamse rapper Tads Thots knalt er in 2015 in met zijn eerste single ‘Fukboiproof’. Niet veel later verschijnen de remix van dit nummer, samen met zijn tweede single ‘Geen Gimma’ op zijn debuut-EP. Wanneer we in de tijdmachine naar 2019 reizen, heeft hij net zijn eerste album uitgebracht, ‘ANTI-FU’. Op deze langverwachte release hoor je niet alleen Tads’ kenmerkende afwisseling van ijzersterke raps en zang, maar ook gastbijdrages van Ray Fuego en Narco Polo producties van GRGY, KC & Styn. Het resultaat is veelzijdige en broeierige plaat.

YUNGGODS
SMIB is een multidisciplinair collectief uit de Bijlmer. Yunggods is daar onderdeel van en focust zich volledig op muziek. In Project YG zijn Fosa YG, Loopey en Nodda hard op weg naar de top van de Nederlandse hiphop. Bij deze jongens wisselen slow jams zich moeiteloos af met bangers. Bovendien vult dit trio elkaar blindelings aan. Op hun eerste tape werkten ze samen met producers KC en Garrincha om meteen in te slaan als een bom. Het bezit alle ingrediënten om de top van de Nederlandse hiphopscene te bereiken.

Waar: Neushoorn, Leeuwarden
Wanneer: Vrijdag 15 november
Meer informatie en tickets vind je op de website van de Neushoorn, Leeuwarden.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: