Je moet bijna wel onder een steen geleefd hebben als je Luniz hun hit ‘I Got 5 On It‘ nog niet kent. Als je dacht dat het Hiphop duo, bestaande uit Yukmouth & Numskull uit Oakland, daarna stil zat, heb je het mis. De heren brachten nog verschillende albums uit, echter bleven de hits zoals I Got 5 On It uit.

Nu is het duo terug met een verse single; ‘Out Of Control’. Daar hoort natuurlijk een album bij; ‘State of GOLD California’, waar verschillende artiesten uit Californië hun steentje op bij zullen dragen. Een release datum is nog niet bekend.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: