Tom MacDonald – If I Was Black

Scroll down to content

Tom MacDonald.jpgAanvankelijk werd de nieuwe track ‘If I Was Black’ van Tom MacDonald geweigerd door zijn distributie bedrijf. Ze wilden het simpelweg niet uitbrengen. Hij wist Tunecore daarna te overtuigen en deze bracht de plaat alsnog uit, als gebaar van vrijheid van meningsuiting.

De controversiële rapper wist al eerder mensen kwaad te krijgen met zijn tracks ‘Whiteboy‘ en ‘Straight White Male‘. Nu is daar If I Was Black, een voorproefje voor zijn nieuwe album welke hij zelf volledig produceert en schrijft. Stay Tuned for more.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: