37Eminem zijn biologische vader, Marshall Bruce Mathers Jr, is overleden op 67 jarige leeftijd. Volgens de website TMZ is hij thuis overleden aan een hartstilstand.

Iedereen die bekend is met Slim Shady’s muziek, is bekend met zijn frustratie die hij uitte richting zijn biologische ouders. Zijn moeder moest het het meeste ontgelden, maar Eminem liet ook zijn vader niet ongeschonden in zijn rijms.

Dit maakte Eminem duidelijk in ‘Cleanin’ Out My Closet’, uit 2001, waarin hij rapt:

“My faggot father must’ve had his panties up in a bunch ‘cause he split,” he raps. “I wonder if he even kissed me goodbye/No, I don’t, on second thought, I just fuckin’ wished he would die/I look at Hailie, and I couldn’t picture leavin’ her side.”

Eminem’s moeder Debbie trouwde, volgens haarzelf, met Bruce toen ze 15 was. En hun zoon, Marshall Bruce Mathers III, werd 2 jaar later geboren. Kort daarna scheidden ze, Eminem ging met zijn moeder naar Detroit en Bruce verhuisde naar Californië, waar hij opnieuw trouwde en twee kinderen kreeg.

Shady gaf in interviews toe dat hij als kind brieven heeft gestuurd naar zijn vader, maar dat hij deze altijd terug kreeg met een ‘Return to Sender’ stempel erop. Zijn vader zou zijn moeder soms gebeld hebben, maar Em heeft hem zelf nooit gesproken.

Zijn vader publiceerde in 2001 nog een brief richting zijn zoon in een krant, met zijn kant van het verhaal. Hij claimde dat Debbie hem weg hield van zijn zoon, maar dit is nooit uitgesproken.

Eminem heeft nog niet gereageerd op de dood van zijn vader.

Bron: Hiphopdx.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: