65659303_483682472379960_6115946357632008192_o.jpgVandaag brengt Skav zijn nieuwe track ‘Sputnik’ uit, een samenwerking met Skedel van No Order. De track is geproduceerd door Red. Met de videoclip, geproduceerd door Studio Airport, proberen ze de lat net zo hoog te leggen als met hun muziek.

De filmopnames zijn gemaakt in de vervallen industriezones van Charleroi. Deze zijn in de clip gecombineerd met beelden van de Apollo vluchten uit de jaren 60/70 die NASA beschikbaar heeft gesteld voor creatief gebruik. Het resultaat is een visueel spektakel die de sfeer van de muziek ademt.

Tevens check je ons interview met producer Red hier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: