Video

Raptiel Ft. Patrick Hassenpflug yn Noardewyn Live

Raptiel was vorige week live te zien in het programma Noardewyn Live, van Willem Waldpyk. Als eerste deed hij het nummer 'Kaders', daarna nam hij Patrick Hassenpflug (E.T., No Order) mee voor de remix van de track 'Voelt Goed'.

Noardewyn LiveRaptiel was vorige week live te zien in het programma Noardewyn Live, van Willem Waldpyk. Als eerste deed hij het nummer ‘Kaders’, daarna nam hij Patrick Hassenpflug (E.T., No Order) mee voor de remix van de track ‘Voelt Goed’. Raptiel live zien? Op 4 mei presenteert hij zijn nieuwe EP in de Neushoorn te Leeuwarden!

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s