Spring naar inhoud
Advertenties

4 Mei: Raptiel EP Presentatie: Terug Bij Af’

RaptielRaptiel komt zijn nieuwe EP ‘Terug bij Af’ presenteren in De Backstage van de Neushoorn te Leeuwarden! De rapper uit Franeker vertelt op de plaat persoonlijke verhalen afgewisseld met harde rap-tracks.

Martijn Werkhoven, beter bekend als Raptiel, begon al op jonge leeftijd met het maken van beats. Dit deed hij vooral voor onbekende rappers, totdat niemand zijn beats meer wilde gebruiken. Hij zat niet bij de pakken neer en begon zelf met het schrijven van raps. Het plezier dat hij hierin heeft, combineert hij nu met zijn eigen geproduceerde beats. Een van de resultaten is zijn nieuwe EP ‘Terug bij af’. Hierop wisselt hij persoonlijke verhalen af met harde rap-tracks. Ben jij benieuwd naar de verhalen van de rapper of wil je juist los gaan op harde tracks? Kom dan naar de EP-presentatie in De Backstage en zie jong rap talent aan het werk!

Zaal: De Backstage
Gratis toegang

Meer informatie vind je op de website van de Neushoorn, of via de Facebook-event pagina.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: