Teruggooi Donderdag: Deadly Touch

Scroll down to content

Cool!_.jpgIn de eerste terugblik van 2019 gaan we terug naar 2004. In die tijd had een Drachtster emcee niet alleen een videoclip/track met Toprak en JJ Deff, maar speelde hij ook in de film Cool!, naast niemand minder dan Johnny de Mol en Katja Schuurman. We hebben het hier over Re’Medi, destijds Deadly Touch (Remco Alberts). De film werd geregisseerd door wijlen Theo van Gogh, welke in november van 2004 werd vermoord door Mohammed B.

De film Cool! gaat over vijf vrienden die zich bezig houden met straatroven en andere kleine misdaad, wat vaak gepaard gaat met grof geweld. Als zij door Prof (Johnny de Mol), leider van een bende die zich met grotere misdaad bezighoudt, worden gevraagd te helpen bij een grote overval, stemmen ze toe. De overval mislukt en de vijf vrienden worden opgepakt. Tot hun afgrijzen worden ze niet veroordeeld tot de gebruikelijke jeugdgevangenis, maar tot een alternatieve straf: anderhalf jaar heropvoeding op de harde Glen Mills School.

Benieuwd naar deze film? Je kunt hem in zijn geheel bekijken op YouTube, hieronder;

En de track, van Toprak met Deadly Touch en JJ Deff, vind je hieronder! Nice to know; deze track is ook jarenlang de outro geweest van het misdaadprogramma van Peter R. de Vries.

Meer horen van Re’Medi? Hier vind je zijn YouTube kanaal. Meer van Toprak vind je hier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: