Spring naar inhoud

24 NOVEMBER: GREEN LIZARD TRIBUTE TO THE NINETIES FEAT. SILVER SURFERING RUDEBOY

Green-Lizard-credits-Marike-Benschop-1024x680.jpgOp 24 november komen de heren van Green Lizard in het Bolwerk te Sneek, voor een Tribute to the Nineties! Silver Surfering Rudeboy komt met ze mee, dit was jarenlang de rapper van de Urban Dance Squad! 

Na twee succesvolle tours van Green Lizard tribute to Nirvana (90% van de zalen uitverkocht) de afgelopen twee jaar is het nu tijd om een tribute to the nineties te doen. Dus niet alleen van de band Nirvana, maar ook nummers van Urban Dance Squad, Smashing Pumpkins, Pixies en Alice In Chains.

Vooral Urban Dance Squad wordt interessant want deze nummers worden uitgevoerd met de Silver Surfering Rudeboy, de originele zanger van deze legendarische band. Verwacht een set met alleen maar krakers. Kortom, deze goedlopende samenwerking wordt naar een nog hoger niveau getild. The nineties are back!

Green Lizard is een Amsterdams gezelschap met als middelpunt de gebroeders Tjon Ajong. In 1996 weten ze met een mix van grunge, hardrock en metal De Grote Prijs Van Nederland in de wacht te slepen. Vier jaar later maakt de band de belofte waar met het album Identity (Sony Music). Daarna volgen nog twee platen en honderden optredens in Nederland, Europa en Amerika op onder andere Pinkpop, Lowlands, Paaspop, Pukkelpop, Roskilde, Vans Warped Tour en support tours met The Gathering en Skin (Skunk Anansie).

“De mannen van Green Lizard hebben de perfectie van het repertoire inmiddels benaderd, en de enorme moshpits voor het podium kunnen nooit wennen.”
– maxazine.nl

“Het publiek gaat er dan ook helemaal voor, maar dat kan ook niet anders als je op het podium ineens Rudeboy aan het werk ziet. De Urban Dance Squad-frontman zou je niet direct associëren met Nirvana, maar ook hij komt er prima mee weg. Wat een energie heeft deze frontman. Vanavond gaan overal de vuisten de lucht in en de kelen wijd open.”
– rockportaal.nl

Tickets koop je hier, op de website van het Bolwerk. Foto: Marike Benschop.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: