Foto verslag: The Funky Fresh Block Jam

block24Afgelopen zaterdag was er The Funky Fresh Block Jam, in het Slingepark te Drachten. Vinyl Destination, Crucial Events, de Slingegang en Straight Up! Hiphop hadden de handen ineen geslagen om dit tot een succes te maken.

Zo kwamen de heren van Double Trouble, Nasi-M en Trase tracks laten horen. Diverse emcees gaven een freestyle, waaronder ReMedi, Dergjitr en Sean Scott. Drummer Chilly kwam mee jammen, terwijl er een heuse skatecontest gaande was. DJ’s Foxx en Jack the Spinner gaven nog een dope cut ’n scratch demonstratie. DJ’s KrisiZ, Waxcat en Teip Dopa pompten wat vette platen.

Je checkt de foto’s en filmpjes van Berhard Sinner hier, op de deze link (klik!). Ben jij er volgend jaar ook bij?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: