Video

Joost – Ome Robert

Na zijn laatste single 'Meeuw' komt Joost Klein (Leeuwarden) nu met 'Ome Robert'. Op de gekke productie van Spek, vertelt Joost het verhaal over de 'Ome Robert' die hij ooit wil zijn. "Ooit wil ik dié oom zijn, waarvan niemand weet hoe hij aan zijn geld komt, maar hij heb 't wel!" vertelt Joost ons.

Joost 2.jpgNa zijn laatste single ‘Meeuw’ komt Joost Klein (Leeuwarden) nu met ‘Ome Robert’. Op de gekke productie van Spek, vertelt Joost het verhaal over de ‘Ome Robert’ die hij ooit wil zijn. “Ooit wil ik dié oom zijn, waarvan niemand weet hoe hij aan zijn geld komt, maar hij heb ’t wel!” vertelt Joost ons. Het nummer is visueel ondersteunt door regisseur Veras Fawaz. Samen schakelden zij de hulp in van belangrijke figuren uit het leven van Joost. Zo kwamen Donnie, Stunt, Martin Koolhoven & many more (!!) langs in het waanzinnige avontuur in Albino Kingdom.

Joost live checken? Op zondag 22 juli staat Joost op Poppcity 2018, in Drachten! Meer horen? Check Joost op Spotify.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s