Track

B3nji – Gedachten Sessie

Vandaag komt B3nji met een nieuwe korte track genaamd 'Gedachten Sessie'. Deze keer onder het kanaal van 'SmokeOut Entertainment'. In dit nieuwe nummer verteld hij over zijn gedachten en over wat hij de afgelopen tijd heeft meegemaakt.

Vandaag komt B3nji met een nieuwe korte track genaamd ‘Gedachten Sessie’. Deze keer onder het kanaal van ‘SmokeOut Entertainment’. In dit nieuwe nummer vertelt hij over zijn gedachten en over wat hij de afgelopen tijd heeft meegemaakt.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s