Friese rappers op WH4 compilatie album!

Scroll down to content

Onze internet-collega’s van Wehoudenhethiphop, ook wel WH4, hebben een gratis compilatie album uitgebracht met maar liefst 35 tracks! Tussen Nederhoppers van het eerste uur als Def P, Extince, Jerome XL, Dennis T (Vaardigheid) en Extince, staan ook de Friese rappers Skedel en Dilson, van No Order. Ook onze buren uit Groningen zijn vertegenwoordigd, je vindt Rum&Skunk, Drico en Victor Fataal op dit album. Hieronder het oorspronkelijke bericht van Wehoudenhethiphop, hier vind je de download link. En neem eens een kijkje op hun toffe, pure Hiphop-site!

“Wij van Wehoudenhethiphop, oftewel WH4, zijn een platform dat hoogstaande Nederlandse hiphopartiesten een podium geeft middels de bijbehorende website wehoudenhethiphop.nl. Het idee van het gehele team was om anno 2017 een compilatie album te droppen met daarop tracks van een grote groep artiesten waarvan wij vinden dat zij keihard zijn. Het heeft helaas langer mogen duren voordat het compilatie album het levenslicht zag, maar het resultaat mag er dan ook (anno 2018) zijn. Zo hoor je tracks van Extince, Dennis T (van Vaardigheid), Def P, Kiddo Cee, RUM&SKUNK, Victor Fataal, Drico, Den Dubieus, McGyver, BRAAF, MC DRT, NO ORDER, Jag & Rei, Marry Marv, Teike van Baden, Hans Nötig met PSL Persoonlijk & Big Huey, Convex Kafka, De Reformatie, RFx, Jooz, MC Intrest, Engel & Just met Surya en Robian, In Overvloed & Jerome XL, Bartcore Beats,Oost Wanted, Ruby Stacks, dA Peppin, Ongedwongen, Castro, Sillo en HuizBaaz voorbij komen. Check hem uit!”

Tracklist:
Achterkant-1024x1024

Luister hier:

Of luister hier:

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: