Teruggooi Vrijdag: Dilson – Fryske Leuzen en De Friezer

In deze terugblik gaan we terug naar 2009, waarin Dilson (bekend van o.a. de crew No Order) zijn Friese tracks dropte vanuit Damwoude (4 kilometer ten zuiden van Dokkum). Hij draait inmiddels alweer een tijdje mee in de Nederlandse Hiphop-scene en woont tegenwoordig in Amsterdam. Van oorsprong is Dilson afkomstig uit Damwoude en hij spreekt en rapt gewoon in het Fries en Nederlands.

Twee van zijn meest bekeken video’s zijn ‘Fryske Leuzen’ en ‘De Friezer’ uit 2009, welke uiteraard in het Fries zijn uitgevoerd. Check de Amsterdamwoudse rapper hieronder, maar check ook vooral zijn nieuwe werk middels deze link; NO ORDER.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s