Op zaterdag 14 april komen de mannen van De Likt weer in het Bolwerk te Sneek! Samen met ‘T Vlaggenschip verzorgen zij een knallende avond.

Het Rotterdamse sloopbedrijf is terug! Wie het over De Likt heeft, heeft het over de futuristische funk van Giorgi Kuiper en John van Beek, door frontman Jordy Dijkshoorn voorzien van de nodige scherpe teksten. Dit drietal, dat elkaar op de Popacademie leerde kennen, verscheen eind 2013 voor het eerst op de radar na het winnen van de titel Beste Muzikant bij de Grote Prijs van Nederland – en is daar sindsdien niet meer van verdwenen.

In de Maasstad verkreeg de groep al kort na hun ontstaan een cultstatus en er was een sterke drive om ook de rest van het land eens flink aan te pakken. De release van het gelijknamige debuut in 2015 waar succesvolle singles als ‘Ja, Dat Bedoel Ik’, ‘Bloed Aan De Muur’ en ‘Finidi George’ op te vinden zijn, was dan ook het startschot voor een tour die meer dan honderd optredens telde.

Support: ’t Vlaggenschip
’t Vlaggenschip brengt Hip-Pop met een nodige bak enthousiasme, pallets shandy en schijt aan dingen. Slecht gaan op Safari, huilen als een man of Nespresso-cups inhaleren; alles wordt bezongen op hun nieuwe album ‘DEZE’. De driekoppige eenheid, bestaande uit Niekaragua, De Hern en Henkerchief, is klaar om te brengen wat nodig is.

Meer info op de website van het Bolwerk. Of check de Facebook-event pagina.