Straight Up! Hiphop presenteert: MADCHILD!
De Canadese rapper
Madchild is terug in Drachten! Na een succesvolle sologig in 2016 had de rapper het zo naar zijn zin dat hij met de release van zijn nieuwe album “The Darkest Hour” maar al te graag weer bij ons op het podium wil staan! Op zaterdag 12 mei zal hij voor een exclusieve Nederlandse show naar Iduna komen.

Madchild ken je van de hiphopgroep ‘Swollen Members’ waarmee hij in de jaren ’00 wereldwijd succes had. Grote tours en dikke platen volgden maar al deze faam werden Madchild teveel en een verslaving aan de drug oxycontin volgde. Vier jaar lang was hij van het pad af maar zijn familie hielp hem met afkicken en toen het besef er kwam dat zijn leven drastisch zou moeten veranderen, leverde hij zijn solo-debuut ‘Dope Sick’ af. Het album gaf de fans een kijk in zijn leven en het zette hem terug op de kaart. Madchild werd geconfronteerd met zijn duistere kant en door deze van zich af te ‘spitten’ maakt dit hem momenteel een van de meest uitgesproken rappers van deze tijd.

Ook met zijn nieuwe plaat gaat Madchild lekker zijn eigen weg met oprechte hardcore rap. Wellicht niet altijd geschikt voor de radio maar wel recht uit het hart, van de straat en met een rauwe positieve energie gebracht die live absoluut tot zijn recht zal komen!

Tickets; Iduna

Support: Wordt spoedig bekend gemaakt!

Hosted by: KrisiZ

Facebook-event pagina