Track

Triple X – Rust In Vrede Remon

Triple X heeft een nummer gewijd aan de overleden Remon Bruinsma, met de titel 'Rust In Vrede Remon'. Remon was in december vermist na een avond stappen. Hij was een vervend Hiphop/Urban liefhebber en bezocht regelmatig feesten zoals Risin' Up in Leeuwarden. De volgende editie van Risin' Up is dan ook een eerbetoon aan Remon Bruinsma. Check het nummer van Triple X hier. 

Triple X heeft een nummer gewijd aan de overleden Remon Bruinsma, met de titel ‘Rust In Vrede Remon’. Remon was in december vermist na een avond stappen. Hij was een vervend Hiphop/Urban liefhebber en bezocht regelmatig feesten zoals Risin’ Up in Leeuwarden. De volgende editie van Risin’ Up is dan ook een eerbetoon aan Remon Bruinsma. Check het nummer van Triple X hier.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s