Track

D.O.G.G.S – Fatality Rap

De D.O.G.G.S oftewel het D-Syndicaat komt na jaren van radiostilte weer met een nieuwe track! Onlangs plaatsten we nog een 'Teruggooi Woensdag' online met beelden van de mannen, tijdens Hiphop Friesland 2003. Of dit de comeback van de mannen uit Leeuwarden is weten we niet. Als we tekst mogen geloven dan hoeven we hier in ieder geval niet op te rekenen. Maar het is toch fijn om weer eens een nieuw nummer van de heren door de speakers te kunnen blazen! Onze dank gaat uit naar Frans voor de tip! 

De D.O.G.G.S oftewel het D-Syndicaat komt na jaren van radiostilte weer met een nieuwe track! Onlangs plaatsten we nog een ‘Teruggooi Woensdag‘ online met beelden van de mannen, tijdens Hiphop Friesland 2003. Of dit de comeback van de mannen uit Leeuwarden is weten we niet. Als we tekst mogen geloven dan hoeven we hier in ieder geval niet op te rekenen. Maar het is toch fijn om weer eens een nieuw nummer van de heren door de speakers te kunnen blazen! Onze dank gaat uit naar Frans voor de tip!

Advertenties

3 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s