Video

FRGAST – Ûnbekinde Leginde

FRGAST beloofde vandaag om 20:17 zijn nieuwe clip 'Ûnbekinde Leginde' uit te brengen. En de man houdt zich aan zijn woord. De Friese rapper windt er geen doekjes om, namens FRGAST: "Diss track tsjen dy wackass crappers. wêrom? dêrom.".

FRGAST beloofde vandaag (17 Juli 2017) om 20:17 zijn nieuwe clip ‘Ûnbekinde Leginde’ uit te brengen. En de man houdt zich aan zijn woord. De Friese rapper windt er geen doekjes om, namens FRGAST: “Diss track tsjen dy wackass crappers. Wêrom? Dêrom.”. Check ook even de man zijn YouTube-kanaal.

Advertenties

One comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s