In 2005 maakte Friesland kennis met de drie-koppige formatie BeLemmer uit, hoe kan het ook anders, Lemmer. Ze deden in die tijd mee met o.a. A6 Hiphop Noord-Nederland 2005 en Fresh Friesland Rap Challenge in Iduna, met o.a. Triniteit, Young Refug’Z en BoeCoeRootz, waarna aansluitend Opgezwolle en Typhoon de avond afsloten.  Ook namen ze de track ‘Drugs‘ op met Poldermodel. Toen stond de groep kennelijk nog bekend als ‘HDH’.

Helaas is er verder weinig bekend van de groep en waar ze zijn gebleven. Toch is de track ‘Spring’ nog steeds de moeite waard en wilden we deze groep toch een plaatsje gunnen in de Teruggooi Donderdag! rubriek. Check hier wederom een stukje Friese Hiphop historie.

Meer info over deze groep? Laat het ons weten in de reacties, we vullen het namelijk graag aan!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: