Teruggooi Donderdag! De Krakers!

Scroll down to content

In 2002 waren er twee fanatieke, bevriende hiphop liefhebbers uit Drachten, die samen een demo dropten. Jorrit en Leonard, toen Spion en Phreak (later KrisiZ), waren samen ‘de Krakers’, en traden op in voorprogramma’s voor o.a. Osdorp Posse, de Uitverkorenen en Def P & de Beatbusters. Ook deelden ze het podium met de Loodschieters, Onvoorstelbaar en Mo Beats. Spion maakte de beats, samen rapten ze over de tracks.

Tegenwoordig vind je Phreak (nu beter bekend als KrisiZ) nog achter de decks als DJ en als organisator van hiphop feesten voor Straight Up! Hiphop, ism Poppodium Iduna Drachten. Spion is gestopt met rappen en is nog een fanatieke liefhebber van Hiphop.

Check hier een stukje nostalgie met; ‘de Demo’, van De Krakers.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: