Spring naar inhoud
Advertenties

Madoc – Ze Willen Het Niet Weten

Gisteren wist de uit Leeuwarden afkomstige rapper Madoc de dumpert top 5 te halen met zijn ‘inzending uit Friesland‘ (klik voor de viddy!). De verse die de Friese rapper deed voor dumpert is afkomstig van de track ‘In & Uit De Buurt‘, met Extince, Kleine Jay, Kingsize en Akwasi en is afkomstig van het album ‘X‘, van Extince.

Dankzij deze inzending op dumpert wilden veel mensen meer horen, vandaar dat hij de track ‘Ze Willen Het Niet Weten’, geproduceerd door GMJ (GrootMeesterJan), heeft gedropt. Een track die al een tijdje op de plank lag. Enjoy!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: